Dag allemaal,

Testperiode 
De testperiode is afgelopen week weer begonnen! Het moment waar jullie al geruime tijd naartoe hebben gewerkt. Een groot aantal van jullie heeft het eerste deel van de test er al op zitten. Komende week worden de resterende onderdelen beoordeeld. Ik wens jullie allemaal heel veel succes.
De diploma uitreiking voor de Kung Fu Tigers zal op zaterdag 7 juli plaatsvinden tussen 15:30u-17:00u. Iedereen is dan weer welkom om de Tigers te feliciteren met het behalen van hun nieuwe band.
De diploma uitreiking voor de junioren en de volwassenen doen we na de vakantie.
Geslaagd!!!
De afgelopen weken ben ik er een aantal zaterdagen niet geweest. Dit had te maken met de afronding van mijn studie Acupunctuur bij de Academie Qing Bai.
Na 3 jaar hard werken ben ik geslaagd voor mijn theorie en praktijk eindexamen. Na het afronden van een aantal stages en het inleveren van twee papers zal ik dan dit jaar mijn studie acupunctuur hebben afgerond.
Mijn doel is om naast de Kung Fu school ook mijn eigen acupunctuurpraktijk op te richten. Het halen van mijn examen is daarvoor een belangrijke mijlpaal.
Vakantie
Binnenkort is het weer zomervakantie. De Kung Fu school zal dan van 5 tot en met 20 augustus gesloten zijn.
De overige weken van de zomervakantie geldt het vakantierooster. We zijn dan op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend op de normale tijden.
Het vakantierooster loopt van 16 juli t/m 24 augustus.
De maandaglessen komen dus in de vakantieperiode te vervallen.
 
Privacybeleid
Vanwege de nieuwe regelgeving omtrent de omgang met persoonsgegevens en privacy is ons privacybeleid aangepast.
Op onze website komt binnenkort een link naar dit privacybeleid te staan.
Ik wens jullie ook in deze zomer maanden veel trainingsplezier toe.
Tot snel in de kwoon!
Groet,
Sifu