WORKSHOPS EN ENERGIZERS

CMAH Kung Fu Lansingerland

Wat:

Tijdens uw meeting, heidag of event kunnen wij een leuke workshop of energizer verzorgen.

De Chinese vechtkunsten (Kung Fu) zitten vol met eeuwen oude vechtstrategieën gebaseerd op Oosterse filosofieën zoals de Yin-Yang theorie of het Taoïsme. Veel van deze Oosterse wijsheden hebben ook in deze tijd veel waarde. Tijdens onze workshops voor bedrijven leren wij de deelnemers, in theorie en praktijk, hoe Oosterse filosofie en vechtkunst hen effectiever kan maken in hun werk en brengen we hen tot nieuwe inzichten. Ideaal als energizer tijdens management trainingen.

Het is natuurlijk ook gewoon leuk om als bedrijfsuitje en knallende Kung Fu training te doen. Dan leer je je collega’s van een hele andere kant kennen. Ook dat is bij ons mogelijk en super leuk!

Waar:

Nader te bepalen of bij ons op lokatie

Wanneer:

Nader te bepalen

Kosten:

Geheel afhankelijk van tijd en invulling.

Kledingadvies:

Geheel afhankelijk van tijd en invulling.

Voor een Kung Fu les heb je geen speciale kleding nodig. Wij adviseren een joggingbroek en t-shirt. De training vindt plaats op blote voeten. Mocht je last hebben van je voeten kan er ook getraind worden op schone sokken, houdt je er dan rekening mee dat er sprake kan zijn van verminderde grip op de vloer.

Interesse ?

Voor alle workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: INFO@KUNGFULANSINGERLAND.NL of bellen naar 06-53135601.