Over Ons …

CMAH Kung Fu Lansingerland

In maart 2011 is CMAH Kung Fu Lansingerland gestart aan de Industrieweg 5 in Berkel. In het begin klein en bescheiden, nu groter en volop aanwezig in de lokale gemeenschap. CMAH Kung Fu Lansingerland is niet meer weg te denken uit Lansingerland, met studenten vanuit de regio en (ver) daarbuiten. In september 2022 zijn wij verhuisd naar ons eigen pand op de Industrieweg 106. Dit pand hebben we helemaal laten verbouwen en voldoet aan al onze wensen. Met een mooie trainingsruimte,  zowel binnen als buiten en een prachtige ruimte voor de acupunctuurpraktijk.

Onze focus ligt op een goede Kung Fu training met een reële blik op de huidige samenleving. Naast de Volwassenen en Junioren (12-16 jaar) richten wij ons specifiek op de kinderen beginnend vanaf 4 jaar. Speciaal voor deze kwetsbare groepen hebben wij de Kung Fu Panda’s (4-5 jaar) en Kung Fu Tigers (6-12 jaar), waar we in de trainingen respect, omgangsvormen en de vechtkunst leren. 

Naast de vechtkunst Kung Fu bieden wij ook lessen in Taiji en Qigong aan. Dit zijn beide bewegingskunsten waarbij harmonie tussen lichaam en geest centraal staat. Je leert hier rustige bewegingsvormen die helpen bij het verbeteren van balans, coördinatie en het reduceren van stress. Dit gecombineerd met specifieke ademhalingstechnieken zal je energie (Qi) versterken. Ideaal voor iedereen die wil werken aan meer focus, ontspanning en kracht op wil bouwen van binnenuit.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een Kung Fu workshop afgestemd op de wensen van je bedrijf. Een Kung Fu workshop is een super leuk alternatief als bedrijfsuitje, of als energizer tijdens managementtrainingen.

Ook kun je bij ons terecht voor een Kung Fu Kinderfeestje. De kinderen beleven de dag van hun leven tijdens het Kung Fu Kinderfeest waar ze een leuk en uitdagend programma zullen doorlopen dat vechtkunst en spel combineert.

Kortom, we zijn een allround Kung Fu School en bieden voor jong en oud trainingen die je innerlijke kracht een boost zullen geven en je verborgen potentieel naar boven zullen brengen. Neem contact met ons op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.