Over Ons …

CMAH Kung Fu Lansingerland

In maart 2011 is Kung Fu Lansingerland gestart aan de Industrieweg 5 in Berkel. In het begin klein en bescheiden, nu groter en volop aanwezig in de lokale gemeenschap. Kung Fu Lansingerland is niet meer weg te denken uit Lansingerland, met studenten vanuit de regio en (ver) daarbuiten. 

Onze focus is op een goede Kung Fu training met een reële blik op de huidige samenleving. Naast de Volwassenen en Junioren (12-16 jaar) richten wij ons specifiek op de kinderen beginnend vanaf 4 jaar. Speciaal voor deze kwetsbare groepen hebben wij de Kung Fu Panda’s (4-5 jaar) en Kung Fu Tigers (5-12 jaar), waar we in de trainingen respect, omgangsvormen en de vechtkunst leren.

Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een Kung Fu workshop afgestemd op de wensen van je bedrijf. Een Kung Fu workshop is een super leuk alternatief als bedrijfsuitje, of als energizer tijdens managementtrainingen.

Ook kun je bij ons terecht voor een Kung Fu kinderfeestje. De kinderen beleven de dag van hun leven tijdens het Kung Fu Kinderfeest waar ze een leuk en uitdagend programma zullen doorlopen.

Kortom, we zijn een allround Kung Fu School en bieden voor jong en oud trainingen die je innerlijke kracht een boost zullen geven en je verborgen potentieel naar boven zullen brengen.

Volg ons ook op: