Training Kung Fu Tiger 1 & 2 (5 / 12 jaar)

CMAH Kung Fu Lansingerland

Lees hieronder wat CMAH Kung Fu voor jou / je kind kan betekenen

Beste ouder,

U denkt, “kom op… hoe kan Kung Fu tot succes en zelfvertrouwen leiden”. Het antwoord: Op meer manieren dan u zich kunt voorstellen! Al meer dan 15 jaar zien wij de positieve veranderingen bij kinderen tijdens de Kung Fu trainingen. Geen andere sport kan hen op zo veel vlakken ten goede doen veranderen. Zie dat uw kind meer zelfvertrouwen en energie krijgt. Kijk hoe ze niet te stoppen zijn op hun zoektocht naar:

Ik lachte toen ik hoorde dat Kung Fu mijn kind discipline zou leren en zelfvertrouwen zou geven. Maar nu is zij “een voorbeeldige leerling, zeker van zichzelf en vol energie!”

In korte tijd zal je zien dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt en zich beter kan handhaven. Het resultaat:

  • Betere school resultaten
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verhoogde fysieke met mentale kracht

En dat alles gebeurt terwijl uw kind de beginselen van het CMAH Kung Fu leert.

Bekijk het op deze manier: uw kind’s grootste uitdaging komt niet van “het vechten voor zijn rechten op de straat,” of “het neerslaan van de buurt vechtersbaas.” Het komt, in plaats daarvan, uit het bevechten van meer sinistere krachten, de twijfels en angsten van uw kind. Het goede nieuws is: CMAH Kung Fu heeft een bewezen oplossing. Wij noemen het de Kung Fu Tijgers. Een programma dat reeds voor honderden kinderen heeft gewerkt. Een reeks lessen die uw kind gemakkelijker kan leren dan u denkt.

Bij CMAH Kung Fu Langsingerland worden de jongste kinderen ingedeeld in Tijgers I (5-8 jaar) en de Tijgers 2 (8-12 jaar). Vanaf ongeveer 12 jaar zullen de kinderen worden ingedeeld bij de Junioren.

Vergeet niet: Martial Arts gaat minder over het feit dat uw kind leert vechten tegen een ander, maar meer over het gevecht met zichzelf en zijn diepste angsten. Overmeester die en uw kind vindt in zichzelf een sterke niet te stoppen kracht. Een kracht, die hem of haar de mogelijkheden geeft om de deuren in te trappen van zijn eigen twijfels. Met andere woorden, als uw kind de discipline van Kung Fu gebruikt om zijn angsten te overwinnen, dan heeft hij de kracht om die discipline over te brengen naar alle andere gebieden in zijn leven. Wij kennen niet één sport die dit beter doet dan Kung Fu.

Het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid, ze kan voor de klas staan en een spreekbeurt geven, ik kan me wel een tijd herinneren dat dit wel anders was. Op dit moment zit ze op een montessorischool waar ze zelfstandig voor moet zijn.

Rob Egmond


 

Welk kind wil zich nou niet laten inspireren door de vechttechnieken van Bruce Lee en The Karate Kid, Natuurlijk wilde ook onze zoon, jongens eigen, na het zien van deze films op een vechtsport. Wij wilden meer zelfverdediging. We kozen voor de Kung Fu school, bekend om zijn goede reputatie, waar hij positieve begeleiding krijgt en veel leert over discipline, zelfvertrouwen, zelfrespect en, heel belangrijk, omgaan met anderen.

Sabina Perlot

Nu vraagt u zich misschien af, hoe gaat dit alles in zijn werk en waarom helpt juist Kung Fu?

Nogmaals, meer dan elke andere sport geeft Kung Fu uw kind de kans om haar innerlijke krachten te ontwikkelen, ze zal stralen (ook u) terwijl ze sterker en flexibeler wordt, een beter uithoudingsvermogen krijgt en balans en harmonie vindt. En dit is nog maar het begin. In feite zijn fysieke kwaliteiten alleen de fundering voor iets veel belangrijker, de ontwikkeling van eigenwaarde, mentale en spirituele ontplooiing die hand in hand gaan met haar fysieke kwaliteiten.

Vertrouwen

Uw kind vindt de moed om zich buiten zijn vertrouwde wereld te bewegen. Hij dwingt zichzelf om moeilijkere Kung Fu bewegingen en vaardigheden te leren. Hij zal niet langer bang zijn om bang te zijn. Ondertussen leert hij dat hij oogst wat hij zaait. Hij leert dat hij zelf verantwoordelijk is. Hij zal zijn leven gaan zien als een constante reis van verbetering en mogelijkheden. Kortom: Hij weigert een slachtoffer van het lot te worden. En neemt zijn lot in eigen hand.

Blijvende kracht

Uw kind beleeft plezier aan het verbeteren van haar uithoudingsvermogen. Hij kan langer rennen en oefent vaardigheden net zo lang tot ze goed gaan. Kortom: Het kind leert om niet op te geven maar door te zetten. Ook als het tegenzit zullen zij met behulp van hun leraren volharden in het bereiken van hun doelstellingen. Ze zullen niet geremd worden door onzekerheden bij het vinden van oplossingen.

 

De uitdrukking is: “waar prestaties worden gemeten, verbeteren de prestaties”

Uw kind moet eerst onder ogen zien wat hij kan. Zo leert hij, dat hij om succes te hebben, niemand voor de gek kan houden en zeker niet zichzelf. Dit resulteert in een betere focus. Hij leert om oogcontact te maken met zijn leraren (en niet alleen bij Kung Fu les). Hij heeft meer aandacht voor wat de leraar zegt. Hij weet en accepteert hoe hij ervoor staat. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de positieve effecten die Kung Fu op uw kind zal hebben. U kunt er naar uitkijken hoe uw kind zich zal gaan ontwikkelen.

“Kung Fu is het beste dat u voor uw kind kunt doen!”