SPECIALE TRAININGEN

CMAH Kung Fu Lansingerland


 

CMAH Kung Fu Kinderfeest

Is jouw kind ook helemaal weg van Kung Fu Panda en wil je hem of haar een origineel verjaardagsfeestje geven? Neem dan contact met ons op voor een Kung Fu Kinderfeest. Het zal een verjaardagsfeestje worden dat ze niet gauw zullen vergeten. In een programma vol actie en echte Kung Fu zal de jarige in het zonnetje worden gezet en kunnen alle deelnemers genieten van wat het Kung Fu hen te bieden heeft. Zoals gezegd, een kinderfeest om nooit te vergeten.


 

CMAH Privé Les

Een uur trainen met Sifu Michael Morris. Als beginner of gevorderde. Een uur een-op-een les van Sifu Michael Morris. Eenmalig om een moeilijk deel onder de knie te krijgen of op regulier basis.

CMAH Kung Fu op school

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd een les te organiseren in het kader van bewegen en/of Lichamelijke Opvoeding (LO) op scholen in de buurt. Natuurlijk werken wij hier graag aan mee als een stukje promotie van het CMAH Kung Fu en Kung Fu Lansingerland in het bijzonder. Na de les is er een foldertje van onze school voor de deelnemers.

Ook voor spreekbeurten is bij Kung Fu Langsingerland materiaal verkrijgbaar. Ook bestaat de mogelijkheid om aansluitend aan de spreekbeurt om op school een Kung Fu les te organiseren. Tijden en inzet in overleg met de Sifu en de schoolleiding.

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: info@kfll.nl of bellen naar 06-53135601.