Training Kung Fu Heren

CMAH Kung Fu Lansingerland

CMAH Kung Fu Lansingerland met integriteit en doel

CMAH Wing Chun Kung Fu is een Chinese vechtkunst die afkomstig is van de beroemde Shaolin Tempel. Een van de trainingszalen in hun tempels was bekend als de Wing Chun Dim, of Eeuwige Lente Zaal. De afstammelingen van deze kunstvorm werden genoemd Wing Chun Kuen, de Eeuwige Lente Vuist . Echter werd hun tempel in brand gestoken en werd deze krijgskunst doorgegeven in het diepste geheim tot in de jaren 1950 toen het voor het publiek geopend werd in Hong Kong.

Het unieke Kung Fu programma leert je twee vormen van zelfverdediging

De eerste vorm is fysiek: Je leert om toe te slaan met de kracht en efficiëntie. Door het trainen van je fysieke vaardigheden ontwikkel je betere reflexen, meer kracht en verhoogde wendbaarheid. Hoewel we hopen dat je deze vaardigheden nooit buiten hoeft te gebruiken, geloven we dat het belangrijk is om te weten hoe om jezelf te verdedigen .

De tweede vorm is innerlijk: In onze speciaal vervaardigde trainingsprogramma’s leren studenten om gevechten te voorkomen voordat ze ooit gebeuren. Je zal de geheimen van geavanceerde de-escalatie technieken ontdekken die u in staat stellen om het even welke situatie te beoordelen en te voorkomen dat potentiële problemen escaleren. Leren weg te blijven van gevaarlijke mensen en plaatsen is de meest waardevolle vorm van zelfverdediging.

Wing Chun Kung Fu leert je om de controle over je leven te nemen, je angsten te verslaan en jezelf te verdedigen, instinctief en effectief en zonder te moeten vertrouwen op wapens. Kung Fu is een consequente vechtstijl die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm, in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van een systeem reflexmatig te vechten om u zo werkelijk te kunnen verdedigen.

  • CMAH Wing Chun Kung Fu verbetert uw gezondheid

In onze lessen verbrand je veel calorieën, versterk je je spieren en verbeter je je stofwisseling. Ons CMAH Wing Chun Kung Fu programma kan ook thuis worden gedaan, overal en altijd. U kunt uw leven veranderen op uw eigen schema. Onze Kung Fu lessen zullen je vanaf het allereerste begin gezonder maken. Je gaat beter ademhalen, beter slapen en je hebt meer energie. Je zal je algemene weerstand verbeteren en minder ziek zijn.

  • Met CMAH Wing Chun Kung Fu ontwikkelt u zelfvertrouwen

Het CMAH programma is gemaakt om je te inspireren en te motiveren. Wij zijn erop gericht om je te leren hoe je het beste uit iedere situatie kan halen en hoe je meer energie kan vinden voor de uitdagingen geworden. Wanneer je klaar bent met je training zal je met enthousiasme en nieuwe kennis verdere uitdagingen ook in andere aspecten van het leven aanpakken.

  • CMAH Wing Chun Kung Fu geeft u een positieve instelling

Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om positiviteit te geven en je te blijven inspireren. We houden je gemotiveerd en werken samen aan uw progressie mede doordat u zelf steeds hogere doelen stelt. Ons lerarenteam staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren je dat je na iedere les vol enthousiasme thuis komt, met versterkte motivatie en nieuwe kennis.

Proefles CMAH Wing Chun Kung Fu

Wekelijks is er de mogelijkheid om bij Kung Fu Lansingerland deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen. Tijdens de proefles wordt het Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat kan je van een CMAH Kung Fu les verwachten?

CMAH Wing Chun Kung Fu studenten trainen in gemengde groepen, maar altijd met individuele aandacht. CMAH Kung Fu leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen sfeer aan hun studenten door. Een nieuwe student gaat vooral naar een Kung Fu school om zich veiliger te voelen. Een beginnende student moet daarom op weg naar huis, na zijn eerste Kung Fu-les, zichzelf al beter kunnen verdedigen. De eerste tijd wordt geleerd hoe je je legaal kan verdedigen tegen een agressor.

In het begin wordt dus niet zozeer de kunst, de filosofie en de pracht van het Kung Fu systeem geleerd, maar meer de bewegingen waarvan de effectiviteit zich heeft bewezen. Op onze Wing Chun Kung Fu school wordt het CMAH programma onderwezen, zodat iedereen de best mogelijke voorbereiding heeft voor een gebeurtenis die hopelijk nooit plaats vindt.

In een later stadium, wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt, focust de training zich meer op de contactreflexen. Zo leert de student hoe zwakheid kracht wordt, hoe zacht hard overmeesterd. En hoe te zegevieren door jezelf over te geven en waarom de verstandigste kan overwinnen door mee te geven.

De vaardigheden en principes opgedaan in de Kung Fu lessen zijn ook toepasbaar in het dagelijks leven. Je zal de wereld om je heen anders beleven. Je kan voordeel halen uit een situatie die anderen niet zien. Door dit inzicht zal je meer empathisch kunnen communiceren, met respect voor je medemens.

Het zal je in staat stellen om je mentale en fysieke barrières te overwinnen.