TRAINING OP SCHOOL

CMAH Kung Fu Lansingerland

Wat:

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd een les te organiseren in het kader van bewegen en/of Lichamelijke Opvoeding (LO) op scholen in de buurt. Natuurlijk werken wij hier graag aan mee als een stukje promotie van het CMAH Kung Fu en Kung Fu Lansingerland in het bijzonder. Na de les is er een foldertje van onze school voor de deelnemers.

Deze les van 1 of 2 lesuur kunnen wij in overleg inplannen en worden in het algemeen kosteloos verzorgd. Tijdens deze les worden de basisbeginselen uitgelegd van zelfverdediging op basis van het Kung Fu Lansingerland Kung Fu. Wij maken graag gebruik van de gym- of sportzaal. Wij hebben geen specifieke materialen nodig.

 

Waar:

Bij jou op school (in de buurt van Berkel en Rodenrijs)

 

Wanneer:

In nader overleg.

 

Kosten:

Over het algemeen zijn deze lessen kosteloos. Na de les is er een foldertje van onze school voor de deelnemers.

 

Kledingadvies:

Voor een Kung Fu les heb je geen speciale kleding nodig. Wij adviseren een joggingbroek en t-shirt. De training vindt plaats op blote voeten. Mocht je last hebben van je voeten kan er ook getraind worden op schone sokken, houdt je er dan rekening mee dat er sprake kan zijn van verminderde grip op de vloer.

Interesse ?

Voor alle workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: INFO@KUNGFULANSINGERLAND.NL of bellen naar 06-53135601.