Sportieve kinderfeestjes

CMAH Kung Fu Lansingerland

Wat:

Is jouw kind ook helemaal weg van Kung Fu Panda en wil je hem of haar een origineel verjaardagsfeestje geven? Neem dan contact met ons op voor een Kung Fu Kinderfeest. Het zal een verjaardagsfeestje worden dat ze niet gauw zullen vergeten. In een programma vol actie en als echte Kung Fu zal de jarige in het zonnetje worden gezet en kunnen alle deelnemers genieten van wat het Kung Fu hen te bieden heeft. Zoals gezegd, een kinderfeest om nooit te vergeten. De kinderen beleven de dag van hun leven tijdens het Kung Fu Kinderfeest waar ze een leuk en uitdagend programma zullen doorlopen. Een heel leuk sportief kinderfeestje. wij kunnen dit op meerdere manieren organiseren: van alleen het sport element tot en met het complete feest. Hier krijgen de kinderen een heerlijk stuk taart, drinken, Kung Fu les en een leuk aandenken aan deze middag.

Waar:

CMAH Kung Fu Lansingerland aan de Industrieweg 106 in Berkel en Rodenrijs

Wanneer:

De beschikbare momenten voor een Kung Fu Kinderfeest zijn donderdag en vrijdag tussen 15:00 tot 18:00. De tijdsduur is 1 tot 1,5 uur.

Kosten:

De kosten bedragen €10,- tot 15,- All-in per persoon, minimale groepsgrootte 8 kinderen.

Kledingadvies:

Voor een Kung Fu Kinderfeestje heb je geen speciale kleding nodig. Wij adviseren een joggingbroek en t-shirt. De training vindt plaats op blote voeten. Mocht je last hebben van je voeten kan er ook getraind worden op schone sokken, houdt je er dan rekening mee dat er sprake kan zijn van verminderde grip op de vloer.

Interesse ?

Voor alle workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: INFO@KUNGFULANSINGERLAND.NL of bellen naar 06-53135601.