ERVARINGEN

CMAH Kung Fu Lansingerland

Deze testimonials van, ouders van, studenten van CMAH Kung Fu Lansingerland zijn de ervaringen met onze Kung Fu School. Deze ervaringen vertegenwoordigen de meningen van de ouders en leerlingen van onze school.

Als CMAH Kung Fu Lansingerland zijn wij natuurlijk zeer blij met deze recensies. Je bijdrage wordt dan ook zeer gewaardeerd. Je kan deze mailen aan info@kungfulansingerland.nl o.v.v. Ervaringen.

ZELFVERTROUWEN

Ik train al 6 jaar met veel plezier bij Kungfu Lansingerland. Door de lessen van sifu Michael heb ik me, naast de kunst van de kungfu en fysieke kracht, ook mentaal enorm ontwikkeld.

Het leuke van trainen bij Kungfu Lansingerland is dat de trainingen en de mensen waarmee je traint divers zijn. Man en vrouw, jong en oud, klein en groot, beginner en gevorderde, je traint met iedereen. Iedereen kan op zijn eigen manier, binnen zijn eigen kunnen zijn eigen doelen behalen.

Ook de inhoud van de trainingen is heel afwisselend. Het is een mooie combinatie van kungfu-technieken, conditie- en mentale training

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat kungfu en de begeleiding van sifu Michael de afgelopen jaren een grote bijdrage heeft geleverd aan mijn groei als mens. Door kungfu heb ik geleerd mijn angsten en onzekerheden te herkennen, onder ogen te zien om ze vervolgens aan te pakken. Ik heb veel zelfvertrouwen ontwikkeld, mijn innerlijke rust gevonden en sta sterk en met plezier in het leven.

Kungfu is inmiddels een anker in mijn leven en een vast onderdeel van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om binnen een paar jaar mijn zwarte shirt te halen.

Chi-Ling Chu, Berkel en Rodenrijs, januari 2017


BLIJE PAPA

Als vader van 2 kinderen zie je de wereld toch weer door andere ogen. Vroeger, toen alles beter was …, leek de maatschappij minder gericht op het individu. In deze tijd ben ik blij als mijn kinderen zich niet als slachtoffer laten wegzetten. Met de CMAH Kung Fu lessen is een stukje basis veiligheid geregeld.

Mijn dochter is intussen alweer 13 jaar en al bijna 5 jaar bezig met Kung Fu. Ik zie haar opgroeien van een klein meisje naar een echte puber. Ze staat met beide benen in het leven, lekker zelfstandig en voor weinig zaken bang. Die open houding en zelfstandigheid wijs ik, ten dele, toe aan de Kung Fu lessen van Sifu Michael Morris. De ideeën van zelfverdediging, respect en zelfstandigheid worden tijdens de Kung Fu lessen regelmatig behandeld. Mijn zoontje van bijna negen, en alweer 2 jaar bij Kung Fu, ziet zijn grote zus bij de junioren meetrainen en wordt ook zelf steeds fanatieker in zijn eigen training. Ook hier valt mij de leuke interactie tussen Sifu Michael en hem in positieve zin op.

De uitstraling van Kung Fu Lansingerland is er niet een van vechtersbazen. Goede omgangsvormen en respect zijn basisvaardigheden van de Kung Fu beoefenaar. Zo ook is de uitstraling van de Sifu. Een uitstraling van kracht, rust en toewijding geeft mij een goed gevoel voor de trainingen.

 

Pijnacker, 1 juli 2016


Compliment
 
“Mijn zoon Jorge traint nu al ruim 4 jaar bij Kung Fu Lansingerland (Tijgers) en gaat, als alles naar wens verloopt natuurlijk, op voor zijn zwarte slip. Als ventje van 6 jaar bracht ik hem onder de hoede van Sifu Michael en overwoog destijds om mijn zoon al op zijn vierde Kung Fu lessen te laten volgen. Ik ging zelfs nog een aantal keren kijken. Wat ik nu begrijp is dat 4 jaar helemaal niet jong is en er zelfs een aparte groep voor is, de Panda’s geheten.
 
Al met al een aanrader voor uw zoon of dochter. Het feit alleen al dat de omgeving weet dat uw kind Kung Fu bedrijft, zet je al op een gigantische voorsprong en zullen kwaadwillende kinderen het wel uit hun hoofd laten hem of haar te pesten of de neiging hebben tot agressie. Ook voor kinderen die nogal druk zijn (die van mij) biedt Kung Fu uitkomst.
 
Nog even tot slot, los van de krijgskunst en eigenlijk een compliment naar Michael toe is dat ik (en velen met mij) het ontzettend knap vind dat hij echt alle namen van de leden uit zijn hoofd kent! “
 
Evert Boes, Bergschenhoek

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: INFO@KUNGFULANSINGERLAND.NL of bellen naar 06-53135601.