Beste leerlingen en ouders,

 

Kerstvakantie Update

 
Beste leerlingen en ouders,


Kung Fu 😒 vs 😷 Covid (round 2)
 
Anders dan eerder gemeld, is de school iets eerder dicht dan verwacht 😌, maar wij gaan gewoon door! Vanaf vandaag zullen alle lessen online plaatsvinden. Het platform dat daarvoor gebruikt wordt is ZOOM. Verder zal ons Youtube kanaal worden aangevuld met nieuwe trainingsvideo’s. Alles om jullie in conditie en beweging te houden. Zo komen we deze periode van Lockdown samen door. Het is nu, meer dan ooit, belangrijk om in balans te blijven. Een vaste routine waarin je op gezette tijden ontspanning en beweging zoekt en je hoofd even leeg maakt is dan onmisbaar. Wat ook belangrijk is, is in contact blijven met elkaar.
We zitten straks allemaal thuis en kunnen niet bij elkaar op bezoek en zien elkaar ook niet op de Kung Fu school. Wat wel mogelijk is, is om elkaar online op te zoeken. Even lekker bijkletsen met je vrienden van Kung Fu. Ik zal daar, als jullie dat leuk vinden, een aparte ZOOM meeting voor opzetten. Dit zal ik doen voor de kinderen, junioren en volwassenen. Laat even weten of dat je leuk lijkt.
 
De lessen gaan door tot en met 22 december. Daarna hebben we Kerstvakantie en zal er geen les gegeven worden tot en met 1 januari. Vanaf 2 januari starten we weer met de online trainingen.
In de mail, verstuurd aan alle studenten, staan de Zoom links voor de lessen tot de Kerstvakantie. Daarna zullen er nieuwe links worden gestuurd. Mocht je deze mail niet ontvangen hebben stuur dan een mailtje aan de Sifu.
 
Hoe werkt ZOOM?
ZOOM is een applicatie die online bijeenkomsten met groepen mensen mogelijk maakt. Het werkt heel makkelijk en is sinds Corona de meest gebruikte app hiervoor.
Hoe het werkt: download de app op je Tablet, telefoon, laptop etc.
Klik op de link in deze mail voor jouw les. Vul, als daarom gevraagd wordt, de passcode in.
Je komt dan in de ‘Waiting room’. Ik zal je dan toegang geven tot de meeting. Je komt dan binnen met je geluid op Mute en je camera uit. Wil je dit veranderen (wel zo gezellig) klik dan op het camera icoontje. Dit icoontje vind je links onder in je scherm. Daar vind je ook een microfoon icoontje.

Let op: Kijk goed of je de juiste link aanklikt.
Voor deze week zullen de reguliere tijden voor de online lessen worden aangehouden. Dat kan na de Kerstvakantie eventueel veranderen indien nodig.
 
Mocht je vragen, suggesties en/of leuke ideeën hebben laat het me weten.
 
Ik wens jullie allemaal nogmaals fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe. We gaan er ondanks deze gekke situatie een top jaar van maken.


Tot snel.


Groet, Sifu