CMAH Kung Fu Mededelingen (Kerstvakantie 2020)

Beste leerlingen en ouders,

Kerstvakantie


Het jaar is alweer bijna afgelopen en de Kerstvakantie komt er weer aan. Dit betekent dat de school de deuren sluit van woensdag 23 december tot en met 1 januari 2021. Op zaterdag 2 januari gaan we weer met hernieuwde kracht en energie open.


Doorzetters


2020 is voor iedereen een raar jaar geweest. Een jaar vol met uitdagingen in een onzekere wereld. En de situatie lijkt voorlopig nog niet te veranderen. Maar aan de andere kant heeft het afgelopen jaar ook aangetoond hoe veerkrachtig we zijn. Dit geldt ook voor CMAH. We hebben binnen de mogelijkheden die er waren de trainingen voortgezet. En dit zullen we blijven doen. Van online trainingen, naar buiten les en weer terug naar de kwoon. Dit had niet gekund zonder jullie steun, hulp en flexibiliteit. Ik ben jullie hier erg dankbaar voor. Mijn doel met CMAH is mensen helpen sterker, weerbaarder en gezonder te worden door middel van Chinese vechtkunsten en traditionele Chinese geneeswijzen. Het leven zit vol uitdagingen. Het is hoe we hiermee omgaan, wat ons karakteriseert en maakt to wie we zijn. Juist nu zijn een sterke geest en een gezond en krachtig lichaam van belang. Bij CMAH Kung Fu Lansingerland werken we hier samen aan.Het 10 jarig jubileum


Het nieuwe jaar 2021 wordt sowieso een speciaal jaar. We vieren dan in maart het 10 jarig bestaan van CMAH Kung Fu Lansingerland. Een mijlpaal die we zeker niet zomaar voorbij zullen laten gaan. Hoe dat eruit gaat zien is afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment. We gaan er hoe dan ook wat leuks van maken.

Ik wil jullie allemaal alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2021toewensen. Ik wens jullie allemaal gezondheid, geluk en welzijn toe. Ondanks de onzekerheid maken we er een positief jaar van.Tot snel.


Sifu