Beste leerlingen en ouders,

Het jaar 2019 komt bijna tot zijn einde. Het was een bewogen jaar, zowel voor mij persoonlijk als voor de school. Het verlies van een van mijn beste vrienden was voor mij het dieptepunt. Maar het verdriet van het verlies dwong me ook mijn eigen leven onder de loep te nemen. Het heeft me gemotiveerd om er nog meer uit te halen. Het oprichten CMAH Kung Fu Lansingerland was daar o.a. het resultaat van. Jullie positieve reactie op deze stap geeft mij aan dat ik op de juiste weg ben en geeft me energie om verder te gaan op dit pad. In het nieuwe jaar zullen er onder de vlag van de CMAH een aantal nieuwe activiteiten worden toegevoegd aan ons rooster. Hier horen jullie snel meer over. Hoe dan ook zal het jullie mogelijkheden op zelfontwikkeling op mentaal en fysiek gebied vergroten.

Een van de hoogtepunten van dit jaar is voor mij jullie persoonlijke groei. Die is voor mij op vele niveaus te zien. Of het nou het behalen van een nieuwe graad/band, het verbreken van een persoonlijk record in push ups of stoten, of het overwinnen van een angst om voor de groep te staan is. Het zijn allemaal stappen op de weg naar zelfverbetering en persoonlijke groei. Het maakt me trots om jullie te zien groeien en jullie les te mogen geven.

Testperiode december 2019
In de laatste twee weken van dit jaar zal de laatste testperiode van 2019 gehouden worden. Dit houdt in dat de leerlingen die minimaal 3 tot 4 maanden in hun programma zitten en voldoende vooruitgang hebben geboekt de test kunnen doen.

De testperiode begint vandaag en loopt tot 21 december 2019.
Ik zal in de les verder toelichting geven over wie er test zullen gaan doen.
Na de Kerstvakantie zullen de diploma uitreikingen plaatsvinden.
Veel succes met de tests. Het gaat jullie lukken!

 

Kerstvakantie
De Tussen Kerst en oud en nieuw zal de school gesloten zijn. De Kerstvakantie bij CMAH Kung Fu Lansingerland loopt van 23 december 2019 TOT 4 januari 2020.
Op zaterdag 4 januari zullen we de eerste training in 2020 starten met de kinderen en junioren.
Zet deze datum dus in je agenda.

 

Ik zie jullie graag snel weer in de Kwoon.

 

Groet,

 

Sifu