Beste leerlingen en ouders,

Kerstvakantie
Het Kung Fu jaar 2016 is alweer bijna ten einde. Deze week zijn de laatste lessen van dit jaar. Van vrijdag 23 december tot maandag 2 januari zal de school wegens de Kerstvakantie gesloten zijn.
Examens
Vorige week hebben de Tigers hun tests afgerond. Een prestatie om trots op te zijn. Ondanks dat velen het spannend vonden hebben zij zich er goed doorheen geslagen.
Ook de volwassenen en junioren hebben goed laten zien dat zij klaar voor de volgende stap zijn. Allemaal gefeliciteerd met het behalen van jullie graad!
Kung Fu Lansingerland Nieuwjaarsfeest
In het nieuwe jaar zullen we op zaterdag 14 januari het Kung Fu Nieuwjaarsfeest houden. We gaan dan feestelijk het nieuwe jaar vieren en zullen dan ook meteen de diploma uitreiking doen. Want het behalen van het diploma moet gevierd worden.
Ik wil iedereen uitnodigen hierbij te zijn. Ouders, partners, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn uiteraard ook van harte welkom.
Alle leden wil ik verzoeken om in Kung Fu tenue te komen.
Het feest zal beginnen om 16:00u. en duren tot 18:30u.
Het wordt een super evenement dus zorg dat je erbij bent!
Ik wil jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2017 toewensen namens het hele Kung Fu Lansingerland team.
Groet Sifu