Hallo beste leerlingen en ouders,

Het is alweer oktober en de examens liggen al een aantal weken achter ons. Het was een mooie periode waarin jullie weer een super prestatie hebben geleverd.
gefeliciteerd met het behalen van jullie nieuwe graad. De foto’s van de diploma uitreiking zullen binnenkort op Facebook te vinden zijn. Check IWKA Kung Fu Lansingerland op Facebook voor de foto’s van het Graduation event.
IWKA Inner Circle Training Hong Kong
Over een kleine twee weken is het weer zover. De speciale IWKA lerarentraining in Hong Kong. Voor mijn eigen ontwikkeling en training zal ik daar weer aan deelnemen. Dit is altijd een super evenement waar de top in de IWKA aanwezig is en traint onder leiding van Sifu Sergio himself. Ik ben erg benieuwd wat we dit jaar weer gaan leren. Het wordt sowieso weer interessant en zwaar en daar hou ik van.
Roosterwijziging 
Ik zal in totaal twee weken in Hong Kong zijn. In de tijd dat ik afwezig ben zal er lesgegeven worden door Si-sok Michel Krieger (met ondersteuning van Jonan en Yasmin). Hieronder staat aangegeven op welke dagen er les zal zijn in mijn afwezigheid. Bekijk het rooster goed en zet de dagen in je agenda.
Roosterwijziging 3 t/m 18 november. Op de onderstaande dagen zal er WEL les zijn!!!!
Kung Fu Tigers:                        5, 9 (onder voorbehoud), 12, 16
Junioren:                                  5 en 12 november
Volwassenen en Junioren:         8, 9, 15, 16 november
Let op!
De Tiger training op woensdag 9 november is nog niet bevestigd. Dat zal ik deze week horen en aan jullie doorgeven. Verder komt voor de Tigers de dinsdag les te vervallen. train je normaal op dinsdag probeer dan als het kan op woensdag of de zaterdag te komen.
De junioren les op woensdag vervalt. De junioren kunnen in plaats daarvan meetrainen met de volwassenen op de dinsdag of de woensdagavond om 20:00-21:30u en natuurlijk op zaterdag.
Voor de volwassenen is er dus GEEN les op donderdag 3 november.
Met de bovenstaande wijzigingen hebben we geprobeerd zoveel mogelijk lessen door te laten gaan in mijn afwezigheid. Ik hoop dat het iedereen lukt om van de mogelijkheid gebruik te maken. Ik wil Si-sok Michel en de assistenten alvast bedanken voor het overnemen van de lessen.
Ik hoop dat iedereen weer goed op de hoogte is van de planning voor komende weken. We zien elkaar snel weer in de Kwoon, waar we de laatste maanden van Kung Fu jaar 2016 weer keihard gaan trainen om het jaar knallend af te sluiten!
Tot snel in de Kwoon.
Groet,
Sifu