Hoi Kung Fu liefhebbers,

Het jaar komt langzaam aan weer aan zijn einde. We hebben weer een mooi jaar achter de rug. Alle leden hebben weer hun best gedaan om te groeien. Groeien op lichamelijk en geestelijk gebied. In de Traditionele Chinese filosofie zijn lichaam en geest 1. Een positief effect op het een werkt door op het ander. Dit zie ik ook zeker terug in bij jullie. Door lichamelijk beter in je vel te zitten en meer in balans te komen krijg je meer energie en dat straal je uit. Dit zie je terug in een positievere houding en meer zelfvertrouwen.
Ik heb leuke succesverhalen gehoord van verschillende leerlingen die veel baat hebben bij de training. Dit varieert van leerlingen die door middel van het Kung Fu hun angsten overwinnen en daar grote sprongen in maken, tot Kung Fu Tigers, die met de Kung Fu vechttechnieken en het toegenomen vertrouwen, pestkoppen op school op hun plek zetten als die hen voor de zoveelste keer proberen aan te vallen. Dit maakt me echt trots en toont aan dat IWKA Kung Fu werkt!
Dit zijn slechts een paar mooie voorbeelden van succesverhalen die mij afgelopen periode ter ore zijn gekomen. Maar elke vooruitgang, hoe klein ook, is een succes en een stap in de goede richting. Dit was ook weer terug te zien tijdens de laatste testperiode. Hierin hebben alle deelnemers weer een goede stap vooruit gemaakt. Op een enkeling na is iedereen klaar met zijn test. De vertraging werd mede veroorzaakt door mijn studiereis naar Hong Kong. Maar ook de laatste tests zullen deze week met succes worden afgerond, dat weet ik zeker!
Kung Fu Movie Event (adults & juniors)
Om het jaar feestelijk af te sluiten zal er op donderdag 3 december een speciaal Kung Fu Movie Event worden georganiseerd.
Dit evenement zal plaatsvinden van 19:00-22:30 en is voor de volwassenen en de junioren. Neem gerust een partner / vriend / vriendin mee om ook van deze avond mee te genieten.
Van 19:00-20:00 zal er een Kung Fu Fighter Fit conditie les worden gegeven. Een uur lang keiharde kung fu training! Wie durft :)?! Daarna is er tijd voor ontspanning en zullen we samen naar een goede Kung Fu film kijken. Meld je in reactie op deze mail aan voor dit evenement, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Kids Kung Fu Movie Event
Ook voor de kinderen zal er een feestelijke Kung Fu filmdag worden georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 12 december van 15:30-17:30. De normale training gaat uiteraard gewoon door.
Om het evenement nog leuker te maken, mogen de kinderen 1 introducee  meenemen. Zo kunnen ze een vriendje of vriendinnetje kennis laten maken met hun favoriete vechtkunst. Meld je in reactie op deze mail aan voor dit evenement en laat weten of je een introducee meeneemt.
Aangezien dit het laatste evenement van het jaar is ga ik ervan uit dat eenieder hierbij aanwezig is!
Kerstvakantie en start Kung Fu jaar 2016
De kerstvakantie zal dit jaar zijn van 24 december t/m 3 januari. In die periode zal de school gesloten zijn. Vanaf maandag 4 januari zullen de lessen in het nieuwe jaar weer beginnen.
5 jarig jubileum IWKA Kung Fu Lansingerland
Onze Kung Fu school bestaat volgend jaar 5 jaar. Een mijlpaal voor mij en voor iedereen die het IWKA Kung Fu een warm hart toedraagt. Dit willen we vieren met een open dag waar je U tegen zegt. We gaan weer mooie demonstraties geven. Indien je mee wilt doen met de demonstraties vraag ik je je z.s.m. aan te melden bij mij. Ik zal dan zo snel mogelijk de indeling en een oefenschema maken.
Wat ik nodig heb zijn deelnemers van alle leeftijdsgroepen van Tigers tot volwassenen dus meld je aan.
Zo, een hoop mededelingen nog zo voor de laatste maand. Ik zie jullie allemaal weer graag in de kwoon.
Oh ja, en voor de mensen die benieuwd zijn naar mijn belevenissen in Hong Kong, jullie kunnen mij op Facebook vinden onder Michael Morris en IWKA Kung Fu Lansingerland. Dan krijg je een beetje een beeld van hoe het er daar aan toe ging. Inspiratie voor mij en voor jullie!
Groet en tot snel,
Sifu