Beste leden en ouders,

Examenweek
Vanaf maandag 19 september zal de testperiode voor de verschillende groepen weer beginnen. Dit geldt voor de Tigers, Junioren en Volwassenen.
In de loop van de week zal in de les besproken worden wie er test zullen gaan doen.
Ik wens jullie allen alvast veel succes met het examen. Op naar de volgende graad!
Graduation Event
De examenperiode wordt altijd afgesloten met het Graduation Event. Hier vieren we samen dat de leerlingen weer een stap verder zijn gekomen en hun nieuwe graad of band hebben gehaald. Naast het uitreiken van de diploma’s is er ook altijd een interessant trainingsprogramma voor die dag. Zo kunnen we er met elkaar een leuke en leerzame dag van maken.
Ik wil jullie vragen om zoveel mogelijk jullie best te doen hier bij te zijn.
Datum Graduation Event:
Junioren en Volwassenen:  zaterdag 1 oktober 15:30-18:00u
Tigers 1 en 2:                      zaterdag 8 oktober 15:30-17:00u 
Sije Sandra
Sije Sandra (assistent op dinsdag en woensdag in de Tigersgroep), heeft besloten te stoppen met het lesgeven. Dit heeft te maken met een wijziging in haar beschikbaarheid op de lesdagen. Om Sije Sandra te bedanken voor haar tijd en inzet en uitstekende assistentie de afgelopen jaren, zal er vanaf deze week een kaart op de school liggen. Hier kunnen de kinderen (of ouders namens hen) een dankwoord opschrijven.
Sije Yasmin (bruine band met zwarte slip) neemt dit stuk assistentie in de Tigersgroep voor dit moment over. Dit heeft zij sinds het einde van de zomervakantie al zeer goed gedaan.
Ik wens jullie allen weer veel trainingsplezier toe. En voor degene die volgende week met de test beginnen, SUCCES!!!!
Tot snel in de Kwoon.
Groet sifu