Hallo iedereen,
Het nieuwe jaar is alweer een maand op weg. Voor sommigen de tijd om de balans op te maken. Heb jij jouw goede voornemens kunnen waarmaken? Meer trainen, gezonder eten? Bij IWKA Kung Fu Lansingerland wordt in ieder geval weer volop getraind en werkt iedereen aan zijn/haar persoonlijke doelen. Haal uit elke les het maximale en wordt de beste versie van jezelf.
Fitter, sterker, zelfverzekerder!
Hieronder staan een aantal belangrijke mededelingen voor de komende maanden. Dus zet ze in je agenda.
Examenperiode 1 2015
Datum: 23 februari t/m 7 maart
Deelnemende groepen: Tigers 1 en 2, Junioren en Volwassenen
De testweek duurt 2 weken en valt gedeeltelijk in de voorjaarsvakantie. Mocht je een deel van de test missen dan kun je dit later in de reguliere lessen inhalen.
Het Graduation event wordt voor zowel de Kids als voor de junioren en volwassenen later in maart gehouden. Voor de Tigers zaterdag 14 maart en voor de junioren en volwassenen op zaterdag 21 maart.
IWKA Kung Fu Lansingerland Birthday Party
Op zondag 8 maart vieren we de verjaardag van de school. We worden alweer vier jaar. En dat zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We vieren deze gebeurtenis met een Birthday Party in de vorm van een open dag. Neem vrienden en vriendinnen mee en trakteer ze op een super Kung Fu beleving. Er zal muziek zijn, hapjes en drankjes, een kung fu workshop en natuurlijk weer mooie Kung Fu demonstraties van de leden. Neem je een introducee mee die deelneemt aan de workshop en zich ook aanmeld voor een proefles dan maak je kans op een leuke verrassing.
Voor de demonstraties zijn we nog op zoek naar deelnemers uit de Tigers groepen. Zowel voor vorm als voor vechttoepassingen. Meld je aan bij sifu of de balie.
Speciaal Seminar van Sigung Sergio Iadarola in Amsterdam
Sigung Sergio Iadarola is dit jaar in Amsterdam voor een speciaal seminar. Sigung is de oprichter van de IWKA en heeft al meer dan 25 jaar onderzoek verricht naar verschillende Kung Fu systemen. De resultaten van dit onderzoek zijn de kennis en vaardigheden die jullie leren in het IWKA Systeem. Om met iedereen de diepte in te gaan wat kennis en vaardigheid betreft wordt op zaterdag 28 en zondag 29 maart een speciaal seminar gehouden over Interne Training. Het seminar heeft als doel om iedereen van beginner tot gevorderde naar een nieuw niveau in kennis en vaardigheid te brengen. Interne Training leert je kracht op te bouwen van binnen uit. Door middel van ontspanningsoefeningen wordt je bewuster gemaakt van je lichaam en maak je je vrij van onnodige spanning. Dit heeft een positief effect op lichaam en geest, op je vechtkunstvaardigheid en je gezondheid. Een niet te missen kans om met mijn Sifu te trainen en te leren.
Dit seminar is toegankelijk voor junioren en volwassenen. Je kunt je hiervoor aanmelden op de lijst bij de balie.
Let op
Door het Seminar van Sigung komen de lessen op zaterdag 28 maart te vervallen. De Tigers kunnen, indien mogelijk, deze les op dinsdag of woensdag in de week van 28 maart inhalen. De junioren kunnen deze les, indien mogelijk, inhalen op een van de avondtrainingen voor volwassenen in de week van 28 maart.
Al met al een drukke periode met veel leuke en nieuwe dingen die jullie gaan leren voor jullie persoonlijke groei.
In de bijlage vinden jullie voor het gemak een overzicht van alle data en tijden voor de aangekondigde evenementen.
Tot snel in de Kwoon!
Groet Sifu