Dag Kung Fu studenten en ouders,

Deze week en volgende week is het examentijd. Een spannende en leerzame tijd. Voor alle nieuwe leden even een korte uitleg over hoe deze periode eruit ziet en wat ervan de leerlingen wordt verwacht.

Het examen is de test die de afsluiting van een bepaald leerprogramma en de toelating tot een nieuw programma bepaalt. Na ongeveer 4 maanden training van een programma en afdoende vorderingen te hebben gemaakt kun je meedoen aan het examen. Dit wordt voor de aanvang van het examen medegedeeld.

Tijdens het examen wordt er een selectie van de verschillende in de les getrainde onderdelen getest. Zowel theorie als praktijk zullen aan de orde komen. De nadruk ligt op het begrip en correct en effectief kunnen uitvoeren van de vormen en zelfverdedigingstechnieken.
Alles met focus, balans en POWER!!!

Het kunnen omgaan met druk is een belangrijk onderdeel van de test. Voor een groep de vorm laten zien of, hard aangevallen worden door de Sifu of Sihing kan spannend en soms eng zijn. Maar weet wel dat onder hoge druk diamanten gevormd worden. Zo zal jij ook, na deze periode van spanning en druk, schitteren als een diamant bij het behalen van je examen.
Ik weet zeker dat jullie er weer 100% voor zullen gaan. Ik wens jullie allemaal veel succes!

Extra mededelingen!!!!
De data voor de diploma uitreiking en het bijbehorende seminar worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.
Het vakantierooster zal deze week bekendgemaakt worden.
Vergeet niet dat nu ook op maandagmiddag Kung Fu Tiger lessen worden gegeven. Dit zal binnenkort ook op de website staan ­čÖé

Tot in de Kwoon

Groet, Sifu