Beste leden en Kung Fu liefhebbers,

Het jaar loopt alweer tegen zijn eind aan. Een mooi jaar met de introductie van de Panda groep, het uitbreiden van de Tiger groep naar de maandagmiddag en het starten van de zelfverdedigingscursus voor vrouwen. De lancering van de Taiji groep heeft wat vertraging opgelopen, maar staat op de planning voor begin volgend jaar. Als je daar interesse in hebt laat het dan weten dan zet ik je op lijst. Voor degenen die al op de lijst staan, nog heel even geduld. Dan gaan we daar ook een succes van maken.

Laatste testperiode van het 2017
Van 13 november t/m 25 november zal de laatste testperiode van dit jaar plaatsvinden. Voor degenen die er klaar voor zijn dé gelegenheid om een nieuwe mijlpaal in hun Kung Fu ontwikkeling te bereiken. Zorg ervoor dat je komende week je programma goed doorneemt en als je nog vragen hebt, die stelt tijdens de les. Dan zal ook deze testperiode een groot succes worden.

Graduation event 25-11-17 volwassenen en junioren (15:30u-17:30u)

Graduation event 2-12-17 Tigers (15:30u-17:00u)

Panda event 16-12-17 (15:30u-17:00u)
Ook voor de Kung Fu Panda groep zal er ter afsluiting van dit jaar een leuk evenement worden georganiseerd. Op zaterdag 16 december zullen we de school omtoveren tot een ware bioscoop. De Panda’s kunnen dan een vriendje of vriendinnetje meenemen om samen naar een leuke (Kung Fu)film te komen kijken. Ze kunnen dan natuurlijk ook laten zien

Kerstvakantie
De Kung Fu school zal van vrijdag 22 december tot en met maandag 1 januari gesloten zijn wegens de Kerstvakantie. Zet deze data in je agenda!
Op dinsdag 2 januari 2018 zal de Kick off van het jaar 2018 met de eerste lessen van het jaar voor de Tigers, Junioren en Volwassenen.

Let op!!!
Wegens een verwerkingsfout bij de bank zal de incasso voor de maand november later deze week pas verwerkt worden. Houd hier a.u.b. rekening mee zodat dit proces niet nog verder vertraagd wordt.

Bedankt voor jullie aandacht en inzet. Ga zo door en tot snel in de Kwoon!

Groet Sifu