Beste leerlingen en ouders

Na bijna 20 jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van de IWKA (Internal Wisdom and Knowledge Association), als leerling, leraar en later met de Kung Fu school, heb ik besloten mijn eigen weg te gaan. Kung Fu Lansingerland zal dus niet langer meer deel uitmaken van de IWKA. Ik ben de IWKA en zijn oprichter Sifu Sergio Iadarola eeuwig dankbaar voor zijn lessen en overdracht van kennis.

Momenteel ben ik in overleg met de IWKA om de overgang administratief zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Voor mij is nu de tijd aangebroken om Kung Fu Lansingerland naar een nog hoger niveau te brengen. Hierin staat kwaliteit en zorg voor de leerlingen zoals altijd voorop.


De komende maanden zullen er flink wat zaken gaan veranderen aan de school. Ik wil dit veranderingsproces uiteraard zo goed mogelijk laten verlopen. Ik vraag daarom van jullie wat geduld om dit goed te doen.
Aan de lessen en het rooster verandert er hierdoor natuurlijk niets. Alle lessen blijven zoals ze zijn. Het gaat om veranderingen van logo, website, shirts etc.
Ik zal jullie op de hoogte houden van eventuele nieuwe ontwikkelingen hierover.


Al met al best een grote stap, maar ik weet zeker dat we hier allemaal groter, sterker en beter van worden. Nu en in de toekomst.


Groet,


Sifu