Hallo allemaal,

Hopelijk gaat het goed met jullie. Ik mis jullie allemaal heel erg en vind het jammer dat ik jullie niet in de school kan trainen. Helaas laat de huidige situatie het nog niet toe om elkaar te zien en de reguliere training weer op te pakken. Dit is vervelend. Aan de andere kant zie ik het ook als een kans om sterker te worden en te groeien. Zo worden de online lessen steeds beter en met jullie input en suggesties steeds verder uitgebreid. Ik ben blij met jullie input en probeer me daar zoveel mogelijk aan aan te passen. Zo zijn er een aantal nieuwe toevoegingen aan het online programma vanaf deze week:


Panda Training
Voor onze allerkleinste Kung Fu’ers zal op zaterdag van 11:00-11:30u de online Kung Fu Panda training worden gegeven. De Panda’s kunnen natuurlijk ook nog steeds blijven deelnemen aan de Kids trainingen, maar zullen bij de Panda lessen op hun eigen tempo een leuk Kung Fu programma volgen.


Online privé training
Voor leerlingen die een specifieke trainingsbehoefte hebben is er de mogelijkheid om een online privéles met mij te boeken. Geef een datum en tijd aan en ik zal de les met je inplannen.


Vormen op Youtube
De verschillende vormen voor de specifieke graden staan nu ook op het Youtube kanaal. Deze videos staan op “Privé” en kunnen niet door iedereen gezien worden. Stuur mij een verzoek om een bepaalde vorm te kunnen zien via email. Voeg hieraan een mailadres toe waarmee je een youtube account hebt. Dit mailadres zal ik gebruiken om je toegang te geven tot je gevraagde vorm. Je kunt dan de video van de vorm zien op Youtube. Ik heb dit al met een aantal leerlingen gedaan en dit werkt goed.


KUNG FU KADO
Ik ben blij met jullie flexibele houding en jullie steun in deze tijd en heb als blijk van waardering voor iedereen een cadeau op de school liggen. Iedere leerling krijgt van mij een focus stootkussen en een leuke CMAH draagtas. Bij dit cadeau hoort ook een instructievideo. In die video zal ik samen met mijn dochter Yasmin het gebruik van het stootkussen en een aantal stoottechnieken uitleggen. Train met je vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin. Het maakt niet uit. Het is een goede manier om de thuistraining naar een hoger niveau te brengen en is met name heel erg leuk.


AFHALEN
Jullie kunnen het cadeautje aanstaande donderdag en vrijdag tussen 11:00-12:00 op komen halen op de school. Ik zal de tasjes bij de nooduitgang afgeven zodat jullie niet naar binnen hoeven. Verder wil ik jullie vragen voldoende afstand tot elkaar te houden en na ontvangst meteen weer te vertrekken. Zo kunnen we het ophalen veilig laten verlopen. Mocht je niet op de bovengenoemde data kunnen laat het me dan weten dan plannen we iets anders in.


Tot slot heb ik hieronder nog een keer de links voor de trainingen van deze week geplaatst. De Panda trainingslink volgt nog.


Tot snel allemaal. Blijf gezond en blijf trainen!


Groet, sifu