Beste leden en ouders,

Hieronder een aantal belangrijke mededelingen voor de komende periode:
Trainingsreis Sifu Italië
 
Van donderdag 31 augustus tot en met dinsdag 12 september ben ik in Italië voor het IWKA Summercamp en de Inner Circle Training. Het IWKA Summercamp is een jaarlijks evenement voor volwassenen en junioren waar deelnemers vanuit heel Europa naartoe komen om samen te trainen. Ik zal hier samen met de andere IWKA Sifu’s ondersteuning bieden.
Verder zal de jaarlijkse Inner Circle Training dit jaar niet in Hongkong, maar in Italië plaatsvinden. De Inner Circle Training wordt geleid door mijn Sifu, Sifu Sergio Iadarola. Voor een periode van bijna 2 weken zal ik samen met het grootste deel van de Sifu’s en leraren binnen de IWKA elke dag gemiddeld zo’n 8 uur per dag trainen en leren.
Zo zal ik mijn kennis en kunde van ons Kung Fu systeem nog verder verdiepen om dit straks ook weer door te kunnen geven aan jullie.
Gedurende mijn afwezigheid zal er een aangepast rooster zijn. Bekijk dit goed om misverstanden te voorkomen.
Rooster tot en met 12 september
Panda les: onveranderd (onder leiding van Sihing Jonan en José)
Kung Fu Tiger les: ALLEEN op woensdag en zaterdag (onder leiding van Sisok Michel). Tijd: wo. 13:30 (5-8jr) en 14:30 (8-11jr)   za. 12:30 (5-8jr) en 13:15 (8-11jr)
Junioren les: ALLEEN op zaterdag. De junioren mogen ook met de volwassenen meetrainen.
Volwassenen: ALLEEN op dinsdag- en woensdagavond
Ik hoop dat het voor iedereen duidelijk is en dat jullie me steunen tijdens deze bijzondere trainingsreis.
Examenperiode
 
Op maandag 18 september zal de nieuwe examenperiode beginnen. Dit geldt voor alle groepen behalve de panda’s. Tijdens de examenperiode krijgen de leerlingen, die hun programma volledig hebben geleerd en hier ver genoeg in gevorderd zijn, de kans om hun volgende graad of band te halen.
De examenperiode wordt afgesloten met een Graduation Event. Hierin worden niet alleen de diploma’s uitgedeeld, maar ook het slagen voor het examen gevierd. Dit wordt gedaan met een extra trainingsseminar waarin een bepaald onderwerp wordt uitgelicht en getraind. De perfecte combinatie van leerzaam en leuk.
Graduation event voor Volwassenen en junioren:
Zaterdag 30 september 15:30- 19:00. (Uitgebreid vanwege het inhalen eerder evenement)
Graduation event Kung Fu Tigers:
Zaterdag 7 oktober 15:30-17:00.
Voor de panda’s wordt een apart testmoment ingepland. Deze datum volgt nog.
Zet deze data in je agenda zodat je ze niet vergeet.
Ik zie jullie allemaal weer snel in de Kung Fu school.
Groet Sifu en happy training