CMAH KUNG FU LES OP HET WOLFERT LYCEUM

Gepubliceerd op 7 maart 2014
Door Sifu Michael Morris

Lichamelijke Opvoeding lessen

Onze eerste- en tweedejaars hebben tijdens de lessen LO kennis gemaakt met Kung Fu. De leerlingen werden getrakteerd op een uitdagend programma, dat zelfverdedigingsoefeningen en fysieke training combineerde.

Michael Morris is de trotse eigenaar van CMAH Kung Fu Lansingerland, een Kung Fu school die zich richt op het geven van lessen in persoonlijke ontwikkeling en zelfverdediging voor zowel kinderen als volwassenen. Om het Kung Fu te promoten, biedt hij verschillende scholen in de regio een aantal Kung Fu workshops aan.

CMAH Kung Fu Lansingerland put uit meer dan 20 jaar vechtkunstervaring. Kung Fu Lansingerland wordt geleid door Sifu Michael Morris. Hij is jarenlang de hoofddocent geweest op IWKA Hoofdkwartier in Amsterdam en is een gecertificeerd instructeur.

(red.) – CMAH Kung Fu les

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd een les te organiseren in het kader van bewegen en/of Lichamelijke Opvoeding (LO) op scholen in de buurt. Natuurlijk werken wij hier graag aan mee als een stukje promotie van het CMAH Kung Fu en Kung Fu Lansingerland in het bijzonder. Na de les is er een foldertje voor de deelnemers van onze school.

Deze les van 1 of 2 lesuur kunnen wij in overleg inplannen en worden kosteloos verzorgd. Wel willen wij dan graag gebruik maken van de gym- of sportzaal. Wij hebben geen specifieke materialen nodig.

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: info@kfll.nl of bellen naar 06-53135601.