CMAH KUNG FU LANSINGERLAND VOOR HET HELE GEZIN

Gepubliceerd op 1 december 2016

Door Sifu Michael Morris

CMAH Kung Fu Lansingerland voor het hele gezin

Bij CMAH Kung Fu Lansingerland kun je terecht voor training in zelfverdediging en zelfontwikkeling voor volwassenen en kinderen. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een Kung Fu workshop afgestemd op de wensen van je bedrijf. Een Kung Fu workshop is een superleuk alternatief als bedrijfsuitje, of als energizer tijdens managementtrainingen. Ook kun je bij ons terecht voor een Kung Fu kinderfeestje. De kinderen beleven de dag van hun leven tijdens het Kung Fu Kinderfeest waar ze een leuk en uitdagend programma zullen doorlopen.
Kortom, we zijn allround en bieden voor jong en oud trainingen die je innerlijke kracht een boost zullen geven en je verborgen potentieel naar boven zullen brengen.

CMAH Kung Fu Volwassenenprogramma

Werk met ons Kung Fu systeem aan je gezondheid, veiligheid en zelfvertrouwen. Met speciaal daarvoor ontwikkelde oefeningen leer je je lichaam en geest vrij te maken van onnodige spanningen. Hierdoor ga je vooruit in focus, energie en kun je stressklachten verlichten. Ideaal voor mensen met een drukke baan die veel van hen vraagt mentaal of fysiek.
Onze zelfverdedigingstraining leert je deze nieuwgevonden ontspanning in te zetten voor je persoonlijke veiligheid. Leer gefocust te blijven onder druk zodat je een onverwachte (vecht)situatie makkelijk naar je hand kunt zetten. Het resultaat ontspannen, maar gefocust en vol vertrouwen het leven in. Dat wil jij toch ook?

CMAH Kung Fu Tigers

Onze maatschappij lijkt de laatste jaren steeds ruwer en onveiliger te zijn geworden. Dit geldt helaas zelfs voor kinderen. Het is daarom belangrijk om kinderen vanaf jonge leeftijd te leren stevig in hun schoenen te staan. CMAH Kung Fu Tigers helpt je kind hierbij. Zelfvertrouwen, respect, en natuurlijk veiligheid zijn een aantal van de kernthema’s van ons Kids Kung Fu programma. Zo leren we hen fysiek en mentale kracht te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Geef je kind een voorsprong met CMAH Kung Fu Tigers.

CMAH Kung Fu Workshops

De Chinese vechtkunsten (Kung Fu) zitten vol met eeuwen oude vechtstrategieën gebaseerd op Oosterse filosofieën zoals de Yin-Yang theorie of het Taoïsme. Veel van deze Oosterse wijsheden hebben ook in deze tijd veel waarde. Tijdens onze workshops voor bedrijven leren wij de deelnemers, in theorie en praktijk, hoe Oosterse filosofie en vechtkunst hen effectiever kan maken in hun werk en brengen we hen tot nieuwe inzichten. Ideaal als energizer tijdens management trainingen.

Het is natuurlijk ook gewoon leuk om als bedrijfsuitje een knallende Kung Fu training te doen. Dan leer je je collega’s van een hele andere kant kennen. Ook dat is bij ons mogelijk en super leuk!

CMAH Kung Fu Kinderfeest

Is jouw kind ook helemaal weg van Kung Fu Panda en wil je hem of haar een origineel verjaardagsfeestje geven? Neem dan contact met ons op voor een Kung Fu Kinderfeest. Het zal een verjaardagsfeestje worden dat ze niet gauw zullen vergeten. In een programma vol actie en echte Kung Fu zal de jarige in het zonnetje worden gezet en kunnen alle deelnemers genieten van wat het Kung Fu hen te bieden heeft. Zoals gezegd, een kinderfeest om nooit te vergeten. 

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: info@kfll.nl of bellen naar 06-53135601.