CMAH KUNG FU TIGERS PROGRAMMA

Gepubliceerd op 15 juni 2016
Door Sifu Michael Morris

CMAH KUNG FU TIGERS PROGRAMMA – CMAH Kung Fu Lansingerland

CMAH Kung Fu Lansingerland is volgens sifu Michael Morris dé school voor zelfverdediging en zelfontwikkeling in deze regio. “We bieden al jaren succesvolle Kung Fu trainingen voor zowel volwassenen als voor kinderen”, vertelt Michael. “Het CMAH Kung Fu Tigers programma is erop gericht om kinderen te helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen. Geloof in jezelf en je eigen kunnen is het mooiste cadeau dat je een kind kunt geven. Het is iets waar hij de rest van zijn leven profijt van zal hebben. Werken aan het ontwikkelen van fysieke en mentale weerbaarheid vormt daarvoor de basis.” Het CMAH Kung Fu Tigers programma is hierop gericht. Het leert de kinderen op een gestructureerde manier de basis van het Kung Fu zijnde zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Kung Fu Tigers

Het CMAH Kung Fu Tigers programma bestaat uit twee leeftijdsgroepen. Dit zijn de Kung Fu Tigers 1 groep, leeftijden 5 t/m 7 jaar en de Kung Fu Tigers 2 groep van 8 t/m 11 jaar. Daarna is er het junioren programma dat van 12 jaar t/m 15 jaar is. De Kung Fu Tigers trainen een programma dat serieuze Kung Fu zelfverdediging combineert met kracht en conditietraining, spel en plezier. Ook leert het de kinderen spelenderwijs de normen en waarden van het Kung Fu zoals, respect en discipline. “Basiswaarden die uiteraard niet alleen in de Kung Fu school gelden, maar die je kind ook op school en daarbuiten zullen helpen”, aldus Michael.

CMAH Kung Fu Tigers iets voor uw kind ?

“Wil je je kind helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, weerbaarheid, kracht en focus? Wil je dat je kind met een flinke dosis doorzettingsvermogen en discipline door het leven gaat? En dat hij zich niet laat tegenhouden door pestkoppen op school of in de buurt? Meld je kind dan aan voor een van onze gratis proeflessen. We zullen je je laten kennismaken met de wereld van het Kung Fu, en je uitleggen wat deze eeuwenoude zelfverdedigings- en zelfontwikkelingskunst jou en jouw kind allemaal te bieden heeft.” Sinds kort biedt Kung Fu Lansingerland we ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen voor kinderen.

 

NIEUW!!!!

Vanaf dit jaar hebben we ook het Kung Fu Panda programma voor kinderen van 4 t/m 5 jaar.

De andere groepen zijn de Kung Fu Tigers 1 (5 t/m 8 jaar), Tigers 2 (8 t/m 11 jaar) en de Kung Fu Junioren (12 t/m 15 jaar)

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: info@kfll.nl of bellen naar 06-53135601.