Online Platform

CMAH Kung Fu Lansingerland

Corona

Het Coronavirus raakt ons helaas allemaal. Het zijn vreemde tijden. Ook voor mijn Kung Fu school zijn er ingrijpende veranderingen. Alle gezamenlijke trainingen zijn van overheidswege verboden. Ik heb goed nagedacht over een passend alternatief. Inmiddels hebben we een online platform gecreëerd waarop ik bijna dagelijks live les geef. Hier wordt gelukkig veelvuldig en enthousiast gebruik van gemaakt door vele leden. In deze lessen wordt zoveel mogelijk een training aangeboden zoals jullie gewend zijn. Bijkomend voordeel is dat er nu 5 keer per week getraind kan worden 😉.

Een beter voorbeeld van ‘social distancing’ is in deze periode nauwelijks mogelijk.

Michael Morris
Bijlagen
ma 11 mei 13:28 (2 dagen geleden)
aan bcc: mij

Dag iedereen,

In de bijlage vinden jullie de routebeschrijving voor de locatie van onze buitentraining. Voor de volledigheid heb ik ook de link naar google maps erbij gedaan (zie onder). Laat aub even vooraf weten of je komt en of je naar de locatie zelf komt of naar de school.
Ik moet van te voren weten hoeveel mensen er zullen deelnemen, omdat we de groepen niet te groot willen hebben. Ik heb net de gemeente gesproken en die weten (nog) niets over een maximum aantal deelnemers. Ik ga uit van tussen de 15 tot 20 max. Mocht dit anders worden dan horen jullie dit uiteraard.
Het is allemaal voor iedereen nieuw en er kunnen dus nog dingen veranderen. Ik zal, als dit gebeurt, er zo snel mogelijk op in proberen te springen. Ik reken daarbij op jullie begrip.

Het is ongeveer 5 minuten lopen van de school naar de locatie. Het handigst is het als jullie zelf naar de locatie komen om te brengen en te halen of zelf lopend of met de fiets. Ik vertrek uiterlijk 5 minuten voor de les van de school naar de locatie met de deelnemers die bij de school zijn afgezet. Ik ga daarna ook weer met deze deelnemers terug naar de school waar ze worden opgehaald.
Mocht je al voordat ik er ben op de locatie zijn, blijf dan even wachten. Het kan met het lopen soms iets langzamer gaan. Houd hier ook rekening mee bij het ophalen.
Verder heb ook in de bijlage de spelregels voor de buitentraining van de gemeente Lansingerland toegevoegd. Lees deze goed door.
Het weer voor deze week is niet heel warm (12-13 graden), maar wel droog. Trek dus een lange broek aan en neem een trainingsjack, vest of trui mee.

Hopelijk tot snel bij de buitentraining. Ik heb er zin.

Groet sifu,

Via Zoom worden er bijna dagelijks online trainingen verzorgd. Zie daarvoor het onderstaande schema.
De linkjes naar de Zoom trainingen staan in de mail aan de leerlingen.

Op Youtube zijn intussen een aantal standaard trainingen geplaatst. Deze week worden er nog extra techniekvideo’s bij gezet. Zo kun je deze technieken thuis op je gemak goed doornemen.

Daarnaast wil ik aan alle leerlingen graag de mogelijkheid bieden om een, online, een-op-een les met mij via Zoom te reserveren. Mail of app me met een datum en een tijdstip. Ik laat je dan weten of dit kan.

Voor nu wens ik jullie veel trainingsplezier. Blijf bewegen ook al zit je binnen. Het geeft je energie en ontspant lichaam en geest.

Blijf gezond, blijf veilig !

Sifu Michael Morris

Maandag

Panda’s en Tijgers
16:00 – 16:45

Junioren en Senioren
19:30 – 20:30

Dinsdag

Panda’s en Tijgers
16:00 – 16:45

Junioren en Senioren
19:30 – 20:30

Woensdag

Panda’s en Tijgers
16:00 – 16:45

Junioren en Senioren
19:30 – 20:30

Donderdag

Panda’s en Tijgers
16:00 – 16:45

Junioren en Senioren
19:30 – 20:30

Vrijdag

Training alleen
op afspraak

Zaterdag

Panda’s en Tijgers
10:00 – 10:45

Junioren en Senioren
11:30 – 12:30