CMAH

Kung Fu Tigers

Gepubliceerd op 1 maart 2017

Door Sifu Michael Morris

Kinderen zijn de toekomst

Kinderen zijn de toekomst en als ouders ons meest waardevolle bezit. Logisch dus dat we zuinig willen zijn op hen en ze zoveel mogelijk willen beschermen. Maar dat gaat niet altijd, want hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen ze niet 24 uur per dag in de gaten houden. En dat is op zich maar goed ook, want kinderen moeten vrij zijn. Vrij om zich te ontwikkelen en te groeien in het leven.

Maar die neiging om te willen beschermen dan? Die is heel terecht. Helaas zijn er ook voor kinderen gevaren in het leven en moeten ze goed letten op hoe ze daarmee omgaan.

Ik spreek hier vaak over met de kinderen in mijn school en schrik dan soms toch van de verhalen die dan naar voren komen. Verhalen van kinderen die benaderd zijn door een vermoedelijke kinderlokker bijvoorbeeld, of over pesterij op school, wat er soms best heftig aan toe gaat.

Gelukkig hebben de goede verhalen de boventoon, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Wat als het mis gaat, kan mijn kind zich dan goed beschermen? Durft mijn kind voor zichzelf op te komen?

Je wilt je kind hierop voorbereiden, het de juiste tools geven om sterk in het leven te staan en zichzelf, als de situatie er om vraagt, te kunnen verdedigen.

Het Kung Fu Lansingerland Kinder Kung Fu programma biedt hier uitkomst. Dit programma is de ideale voorbereiding voor jouw kind op het leven. Het is er op gericht de kinderen in hun kracht te zetten en zowel fysiek als mentaal te ontwikkelen. Ze leren vanuit de filosofie van het Kung Fu de normen en waarden van deze vechtkunst.

Begrippen als respect en behulpzaamheid zijn daar voorbeelden van. Ook leren ze grenzen aangeven. Dit noemen we “verbale zelfverdediging” en dit leert de kinderen op het juiste moment het signaal van: “ Tot hier en niet verder!,” af te geven. Verder helpt het bij het ontwikkelen van eigenwaarde, weten dat je er mag zijn. Dit is het sterkste wapen dat er is, een sterke geest. Gecombineerd met de snel te leren en effectieve vechttechnieken van ons Kung Fu systeem is dit de ideale voorbereiding voor jouw kind.

Meldt hem of haar dus nu aan voor twee gratis proeflessen en ervaar zelf hoe Kung Fu

Lansingerland het leven van jouw kind kan verrijken. En hoe het feit dat je kind zich goed leert verdedigen jou een gerust gevoel geeft.

NIEUW!!!!

Vanaf dit jaar hebben we ook het Kung Fu Panda programma voor kinderen van 4 t/m 5 jaar.
De andere groepen zijn de Kung Fu Tigers 1 (5 t/m 8 jaar), Tigers 2 (8 t/m 11 jaar) en de Kung Fu Junioren (12 t/m 15 jaar)

Interesse ?

Voor alle trainingen, workshops, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen kun je contact met ons opnemen via: info@kfll.nl of bellen naar 06-53135601.